Міжнародні науково-практичні конференції


Інститут інноваційної освіти та Науково-навчальний центр прикладної інформатики Національної академії наук України пропонують усім бажаючим, здобувачам освіти, студентам, аспірантам, докторантам, викладачам, науковцям та іншим зацікавленим особам взяти участь у роботі науково-практичних конференцій за різними галузями знань. Конференції проходять в дистанційному (заочному) форматі в Україні та країнах ближнього та далекого зарубіжжя. За підсумками кожної конференції обов’язково видається збірник матеріалів з присвоєнням коду ISBN та здійснюється розсилка обов’язкових друкованих примірників. Матеріали конференцій розміщуються на нашому сайті. Ми будемо тримати вас в курсі щодо найближчих наукових заходів. Бажаємо плідної роботи у наших конференціях і, звичайно ж, гарних вражень! Ласкаво просимо!


​ВАЖЛИВО!

Шановні колеги-освітяни, всі учасники науково-практичних конференцій!

Заради збереження безпеки, з 24 лютого 2022 року ГО “Інстутут інноваційної освіти” працює в обмеженому режимі. У ці тяжкі часи кожен живе і працює заради перемоги України.

Просимо вас орієнтуватися на офіційні повідомлення органів державної влади, сил безпеки й оборони України, місцевих органів влади та дотримуватись рекомендацій.

Слава Україні!🇺🇦 Слава ЗСУ!🇺🇦


Bringing the Best Together
Ваш надійний науковий партнер
Заснований у 2004 році, Інститут інноваційної освіти був одним із перших організаторів науково-практичних конференцій у дистанційному (заочному) форматі на теренах наукової України, і на сьогодні має величезний та незаперечний досвід у цій сфері, визнаний багатьма досвіченими учасниками. Проект постійно розширює географію своєї наукової діяльності і за 19 років діяльності, пройшов шлях до мережевої, децентралізованої громадської платформи, що об’єднує науковців з різних країн Центральної та Східної Європи.

Є питання чи пропозиції? Напишіть нам: novaosvita@gmail.com


Найближчі конференції

Виберіть одну з найближчих конференцій для публікації наукової доповіді – тез/статті:

V Міжнародна науково-практична конференція «Міжнародні наукові дослідження: інтеграція науки та практики як механізм ефективного розвитку» м. Київ 26-27 квітня 2024 р.
VII Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні світові тенденції розвитку науки та інформаційних технологій» м. Одеса 30-31 травня 2024 р.